Agriteo

Konto
premium

Koniec ze stratą cennego czasu na ciągłe przeglądanie i odświeżanie strony.

Zostań natychmiast powiadomiony o idealnie dopasowanych ofertach kupna lub sprzedaży.

Agriteo Premium

Agriteo Premium to Twój osobisty asystent, który pracuje, gdy Ty skupiasz się na swoich najważniejszych obowiązkach.

Agriteo Premium

Zostań natychmiast powiadomiony o idealnie dopasowanych ofertach kupna lub sprzedaży do ogłoszeń, które dodajesz i wyprzedź konkurencję. Towar już nie będzie czekał!

Jak to działa?

Wystarczy, że dodasz ogłoszenie, a nasz system zajmie się całą resztą. Twoja jedyna rola to odebrać powiadomienie SMS i sfinalizować najlepszą transakcję!

KROK 1

Dodajesz ogłoszenie

Dodajesz ogłoszenie

Wstaw ogłoszenie kupna lub sprzedaży w dowolnej kategorii na giełdzie Agriteo.

KROK 2

System dopasowuje

System dopasowuje

Nasz system analizuje istniejące oraz nowe oferty i szuka idealnych dla Twojego ogłoszenia sprzedaży lub kupna.

KROK 3

Dostajesz SMS

Dostajesz SMS

Gdy tylko pojawi się nowa, idealnie dopasowana oferta, otrzymasz wiadomość SMS. Klikasz, dzwonisz, finalizujesz!

Zacznij oszczędzać
czas już dziś!

Telefon z aplikacją Agriteo

Wybierz Konto Premium i działaj natychmiast!

Z Kontem Premium zyskujesz przewagę i kontrolę nad rynkiem. Zacznij oszczędzać czas już dziś i wyeliminuj bezproduktywne sprawdzanie ogłoszeń.

Dołącz już teraz do Agriteo Premium!

Najczęściej
zadawane pytania

Powiadomienie SMS otrzymasz natychmiast, gdy pojawi się nowa oferta idealnie dopasowana do Twojego ogłoszenia kupna lub sprzedaży.

Tak, usługa działa w oparciu o dopasowania do Twojego aktywnego ogłoszenia kupna lub sprzedaży.

Nie, wszystkie powiadomienia SMS są wliczone w cenę subskrypcji. Nie ponosisz żadnych dodatkowych opłat.

System analizuje kategorię produktu, lokalizację, cenę i inne parametry Twojego ogłoszenia i porównuje je z nowymi ofertami.

Obecnie oferujemy subskrypcję miesięczną za 99,99 zł. Subskrypcja odnawia się automatycznie co miesiąc.

Tak, możesz anulować subskrypcję w każdej chwili w ustawieniach konta. Dostęp do premium zachowasz do końca opłaconego okresu.